Thursday, 23 May 2013

Biro Perhubungan Luar dan Serantau

Assalamualaikum...

Haa..!!! Seperti TAJUK di atas, "Biro Perhubungan Luar dan Serantau" , itulah kumpulan yang saya terpilih untuk memerah otak menyumbangkan idea kepada BADAN PENGAWAS SMKAM.. Meaningnya, ahli biro perhubungan luar ni, kena memikirkan tentang perancangan lawatan ilmiah. Tapi, kita kenalah pastikan lawatan kita ni betul2 bersuasana Islam.. Dan saya berdoa sangat-sangat agar apa sahaja lawatan yang diadakan oleh warga SMKAM sentiasa berkait rapat dengan Allah dan Islam. InsyaAllah..

Apa yang saya nak story-mory hari ni adlah tentang exco-exco serta ahli-ahli biro perhubungan luar. Bukan nak cerita sangat pun tetapi nak bagitahu je.

Mempersembahkan :

Exco
: Muhammad Ariff Hakimi
: Ahmad Aniq
: Atiena Husna

Ahli
: Nur Izzati
: Ahmad Fathi
: Mazarina Nurdini
: Mahfuzah Hamizah
: Nur Afiqah

Itulah exco2 dan ahli2 biro perhubungan luar. Best betul duduk dalam biro ni sebab kitorang la mastermind untuk lawatan ni. Tapi, yang kurang bestnya, kitorang juga la yang kena uruskan segala-galanya ---> bas, penginapan, tentatif program, kertas kerja dll. Dapat pengalaman baru ~~ Tapi, penginapan dan kertas kerja, abg2 dan kakak form 5 yang uruskan. Uhukks >_<'


Exco :

Ariff Hakimi Azuri


Atiena Husna (the right one)

 Ahmad Aniq

AJK :

 Ahmad Fathi

Mazarina Nurdini (baju merah)

Afiqah Rosli (a.k.a Kak Long)


Salam Ukhuwwah Fillah
Mahfuzah Hamizah

1 comments: